AKKUMULÁTOROS GÉPEK

 

FŰRÉSZEK

STIHL MSA 160 C-BQ

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

A STIHL első akkumulátoros fűrésze kiváló vágásteljesítménnyel. Zajérzékeny területeken való mobil használatra, kandallófa előkészítéshez és zárt térben végzendő fűrészelési munkákhoz. A gép vágószerkezete a speciális 1/4" PM3 fűrészlánc és a 30 cm-es vezetőlemez, amely az akkumulátoros üzemeltetés során elérhető legnagyobb vágásteljesítmény érdekében lett kifejlesztve. A fűrész rendkívül egyszerűen kezelhető. Az ajánlott akkumulátor típusa: AP 160. Az AP 80 és AP 120 akkumulátorok használatát nem javasoljuk.

 

STIHL MSA 200 C-BQ

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

ÚJ akkumulátoros motorfűrész, még nagyobb teljesítménnyel, zajérzékeny területekre. A speciálisan kifejlesztett 1/4"-os PM3 STIHL fűrészlánc tökéletes vágási teljesítményt nyújt. Nagyon egyszerűen kezelhető.

 

SZEGÉLYNYÍRÓK

STIHL FSA 65

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

Rendkívül könnyű és halk akkumulátoros motoros szegélynyírók kényelmes AutoCut C 4-2 damilfejjel. Ez lehetővé teszi az újratekercselést a burkolat felnyitása nélkül, és a talaj megérintése után automatikusan működik tovább. A ház körüli kertben végzett munkákhoz, és zajérzékeny helyeken.

STIHL FSA 85

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

Könnyű, halk és erős akkumulátoros motoros szegélynyírók kényelmes AutoCut C 4-2 damilfejjel és nagyobb vágási szélességgel kisebb területek nyírásához alkalmazható. Praktikus távtartó kengyellel akadályok mentén, valamint fák és bokrok körül történő nyíráshoz. Ideális zajérzékeny területeken.

 

SÖVÉNYVÁGÓK

STIHL HSA 65

Vágáshossz 50 cm - RÉSZLETEK

Kézreálló, csendes, akkumulátoros sövénynyíró, erős 36 V-os lítiumion akkuval, magas löketszámmal, és speciális késszerkezettel. Ideális kertben vagy telken adódó munkákhoz. Egy oldalon élezett fogakkal. Nagy fogtávolság és -magasság, akár 22 mm átmérőjű ágak elvágásához.

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.

STIHL HSA 85

Vágáshossz 62 cm - RÉSZLETEK

Nagy vágáserejű, csendes működésű, akkumulátoros sövénynyíró, magas löketszámmal és speciális késekkel. Ideális a kertben vagy a telken adódó munkákhoz, akár 22 mm átmérőjű ágak elvágásához. Kétoldalt élezett késekkel.

 

FÚVÓGÉPEK

STIHL BGA 85

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül - RÉSZLETEK

Nagy teljesítményű, innovatív akkumulátoros fúvógép a ház körül, a kertekben, a parkolókban és a gépszinekben való használatra tervezett, pofonegyszerűen kezelhető gépe.

 

AKKUMULÁTOROS SEPRŐ

STIHL KGA 770

RÉSZLETEK

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.

36V-os lítium-ion akkumulátorai mindíg optimális sebességgel forgatják a tányérseprűt és a seprőhengert, így pillanatok alatt tisztaságot varázsolnak. A hatékony STIHL MultiClean PLUS seprőrendszer gondoskodik a legkülönfélébb szennyeződések eltávolításáról. Kis súly, közvetlen erőátvitel, könnyen tolható. Ergonomikus formájú tolókarral és központi magasságállítással. Négy év garancia a kopásálló nylonkefékre. Kivállóan alkalmas nagy területek, pl. iskolaudvarok, benzinkutak és raktárcsarnokok seprésére.