AKKUMULÁTOROS GÉPEK

 

FŰRÉSZEK

STIHL MSA 120 C-BQ Láncfűrész

MSA 120 C-BQ
Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.
 
 Kivételesen könnyű akkumulátoros fűrész - kifejezetten ház körüli munkákra tervezve. Szerszám nélküli, gyors láncfeszítővel és QuickStop Super láncfékkel szerelve.
Könnyű akkumulátoros fagondozó fűrész zajérzékeny területeken végzett munkákhoz. Használatához hallásvédő viselése sem szükséges.
 
 

STIHL MSA 140 C-BQ Láncfűrész

MSA 140 C-BQ
Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.
 
Egy kivételesen könnyű akkumulátoros fűrész - kifejezetten ház körüli munkákra tervezve. Szerszám nélküli, gyors láncfeszítővel és QuickStop Super láncfékkel szerelve. 1/4” PM3 fűrészlánc a szép vágási felületért és a jó vágásteljesítményért. A zajszint annyira alacsony, hogy hallásvédő használatára nincs is szükség.
 
 

STIHL MSA 160 C-BQ Láncfűrész

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

A STIHL első akkumulátoros fűrésze kiváló vágásteljesítménnyel. Zajérzékeny területeken való mobil használatra, kandallófa előkészítéshez és zárt térben végzendő fűrészelési munkákhoz. A gép vágószerkezete a speciális 1/4" PM3 fűrészlánc és a 30 cm-es vezetőlemez, amely az akkumulátoros üzemeltetés során elérhető legnagyobb vágásteljesítmény érdekében lett kifejlesztve. A fűrész rendkívül egyszerűen kezelhető. Az ajánlott akkumulátor típusa: AP 160. Az AP 80 és AP 120 akkumulátorok használatát nem javasoljuk.

  

STIHL MSA 200 C-BQ Láncfűrész

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

ÚJ akkumulátoros motorfűrész, még nagyobb teljesítménnyel, zajérzékeny területekre. A speciálisan kifejlesztett 1/4"-os PM3 STIHL fűrészlánc tökéletes vágási teljesítményt nyújt. Nagyon egyszerűen kezelhető.

 

 

STIHL MSA 160 T  Láncfűrész

MSA 160 T

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.

Könnyű akkumulátoros fagondozó fűrész zajérzékeny területeken végzett munkákhoz. Használatához hallásvédő viselése sem szükséges. A szénkefe nélküli EC motornak köszönhetően nagy vágásteljesítmény, puha markolat, elvesztés ellen biztosított anya a lánckerékfedélen. Kifejezetten a fán történő munkavégzésre tervezve, képesített felhasználók részére.

 

 

SZEGÉLYNYÍRÓK ÉS KASZÁK

STIHL FSA 45

FSA 45
Akkumulátorral és töltővel.
 
Kompakt beépített akkumulátoros szegélynyíró az egyszerű nyírási munkákhoz a ház körüli területeken. Beépített akkumulátor töltöttségi állapot kijelzővel, szerszám nélkül állítható szár és fogantyú, távtartó kengyel, beállítható munkaszög a vízszintestől eltérő szélvágásokhoz. A PolyCut műanyag lengőkéses vágófejre akár damil is befűzhető, egyszerűen a fej cseréje nélkül.
 
 

STIHL FSA 56

FSA 56
Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.
 
Az ideális akkumulátoros szegélynyíró a ház körüli munkákhoz. 280 mm vágókörrel, puha markolattal és testmérethez állítható körfogantyúval. A damilfej a talaj érintésére automatikusan adagolja a nyírószálat. Csendesen működik, hallásvédő használata nem szükséges.
 
 

STIHL FSA 65

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

Rendkívül könnyű és halk akkumulátoros motoros szegélynyírók kényelmes AutoCut C 4-2 damilfejjel. Ez lehetővé teszi az újratekercselést a burkolat felnyitása nélkül, és a talaj megérintése után automatikusan működik tovább. A ház körüli kertben végzett munkákhoz, és zajérzékeny helyeken.

 

STIHL FSA 85

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

Könnyű, halk és erős akkumulátoros motoros szegélynyírók kényelmes AutoCut C 4-2 damilfejjel és nagyobb vágási szélességgel kisebb területek nyírásához alkalmazható. Praktikus távtartó kengyellel akadályok mentén, valamint fák és bokrok körül történő nyíráshoz. Ideális zajérzékeny területeken.

 

STIHL FSA 90

FSA 90 (akku és töltő nélkül)
Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.
Akkumulátoros szegélyvágó sűrű fűben végzett munkákhoz. Vágókör.átmérő: 260 mm. Damilfej, kétkaros fogantyú, ECOSPEED részterheléses gázkarral, dupla vállheveder. A gép használata közben hallásvédő viselése nem szükséges az alacsony zajszint miatt.
 
 

STIHL FSA 130

FSA 130
Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.
 
Vezetékcsatlakozós, nagy teljesítményű és könnyű akkumulátoros kasza sűrű fűben végzett munkákhoz. Három beállítható teljesítményfokozattal, kétkaros fogantyúval. Elsősorban nagy teljesítményű háti akkumulátorral (AR) ajánljuk. AP akkumulátorok használatakor átalakító vásárlása szükséges, melyet az ár nem tartalmaz.
 
 
 

SÖVÉNYVÁGÓK

STIHL HSA 25

HSA 25 (akkuval és töltővel)
Akkumulátorral és töltővel
 
Akkumulátoros sövénynyíró, kisebb örökzöldek és apró levelű cserjék ápolásához. Max. 8 mm átmérőjű hajtások nyírásához. Fűvágó adapter a teraszok, virágágyások és házfal menti részek nyírásához. Ergonomikus, gumiborítású markolat, kettős késlöket az erős vágás és a csekély vibráció érdekében. Az akkumulátor kizárólag a HSA 25 modelhez használható.
 

STIHL HSA 45

HSA 45
Akkumulátorral és töltővel
Nagyon könnyű, beépített akkumulátoros sövénynyíró kiváló vágásteljesítménnyel, ház körüli használatra. Egyoldalon csiszolt kés 24 mm-es fogtávolsággal, beépített vágásvédelem, felcsavarozott ütközésvédő, akkumulátor töltöttségi állapot kijelzővel.
 

STIHL HSA 56

HSA 56 (akku és töltő nélkül)
Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.
 
Könnyű akkumulátoros sövénynyíró nagyon jó vágásteljesítménnyel, ház körüli használatra. Egyszerű használat minimális zaj mellett (hallásvédő sem szükséges). Kétoldalas, innovatív késrendszerrel, amely hatékonyan a pengék közé tereli az ágakat.
 
 

STIHL HSA 66

HSA 66

Vágáshossz 50 cm 

Új, könnyű, csendes működésű, nagy teljesítményű akkumulátoros sövénynyíró. Nagy terhelésnél is állandó löketszám jellemzi. A nagy fogtávolságnak, és az új geometriájú, csepp alakú, az ágakat még jobban a fogak között tartó késnek köszönhetően erősen vág. Egy oldalon élezett fogakkal.

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.

 

STIHL HSA 86

HSA 86

Vágáshossz 62 cm 

Nagy vágáserejű, csendes működésű, akkumulátoros sövénynyíró, magas löketszámmal és speciális késekkel. Ideális a kertben vagy a telken adódó munkákhoz, akár 22 mm átmérőjű ágak elvágásához. Kétoldalt élezett késekkel. Szénkefe nélküli EC motorral szerelve.

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.

STIHL HSA 94 R

HSA 94 R
Vezetékcsatlakozós, rendkívül nagy teljesítményű, strapabíró professzionális akkumulátoros sövénynyíró alacsony késsebességgel, erős vágásokhoz. Állandó löketszám még rendkívül nagy igénybevételt igénylő nyírási munkáknál is, forgatható többfunkciós fogantyú háromfokozatú, állítható löketszámmal, két oldalon csiszolt kés idősebb hajtások vágásához, felcsavarozott vágás- és ütközésvédő. A megfelelő csatlakozó kábelt külön szükséges megvásárolni!
 
Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.
 

FÚVÓGÉPEK

STIHL BGA 85

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül - RÉSZLETEK

Nagy teljesítményű, innovatív akkumulátoros fúvógép a ház körül, a kertekben, a parkolókban és a gépszinekben való használatra tervezett, pofonegyszerűen kezelhető gépe.

 

AKKUMULÁTOROS SEPRŐ

STIHL KGA 770

RÉSZLETEK

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.

36V-os lítium-ion akkumulátorai mindíg optimális sebességgel forgatják a tányérseprűt és a seprőhengert, így pillanatok alatt tisztaságot varázsolnak. A hatékony STIHL MultiClean PLUS seprőrendszer gondoskodik a legkülönfélébb szennyeződések eltávolításáról. Kis súly, közvetlen erőátvitel, könnyen tolható. Ergonomikus formájú tolókarral és központi magasságállítással. Négy év garancia a kopásálló nylonkefékre. Kivállóan alkalmas nagy területek, pl. iskolaudvarok, benzinkutak és raktárcsarnokok seprésére.