KOMBI ÉS MULTIRENDSZEREK

A STIHL kombirendszerrel egy adott, nagy teljesítményű motorból akár tizenkét sokoldalú kerti gép alakítható ki - például fúvógép, magassági ágnyeső vagy sövényvágó. A nagy erejű STIHL multirendszer esetén is a seprőhengeres gép pillanatok alatt gyepszellőztetővé vagy talajlazítóvá alakítható át. A gazdaságos kombinációk segítségével a kertben és a telken adódó minden kihívás könnyen leküzdhető.

STIHL KM 56 RC-E

Teljesítmény KW/LE 0,8/1,1

Könnyű, kézre álló kombi-motor körfogantyúval, univerzális felhasználásra. Egyszerűsített indítással. Fokozott indítási kényelem ErgoStart (E) rendszerrel. Könnyen szállítható és tárolható. Praktikus gyorscsatlakozó a villámgyors eszközcsere érdekében. Valamennyi kombi-eszközhöz használható.         

 

STIHL KM 90 R

            Teljesítmény KW/LE 0,95/1,3       

Rendkívül erős, szabadalmazott 4-MIX elven működő kombi-motor és körfogantyú univerzális felhasználásra. Olaj és benzin keverékével működik. Kiváló motoros erő. Könnyen szállítható és tárolható. Praktikus gyorscsatlakozó a villámgyors eszközcsere érdekében. Valamennyi kombi-eszközhöz használható.      

 

STIHL KM 130

Teljesítmény KW/LE 1,4/1,9

Nagy teljesítményű kombi-motor szabadalmazott 4-MIX motorral. Kétkaros fogantyú az ergonomikus területnyírás érdekében. Olaj és benzin keverékével működik. Kiváló motoros erő. Könnyen szállítható és tárolható. Praktikus gyorscsatlakozó a villámgyors eszközcsere érdekében. Kiválóan alkalmas az FS-KM nyírófejes vagy fűvágó lapos kombi-eszközhöz, valamint az FH-KM bozótvágóhoz. Korlátozottan alkalmas a HL-KM 0°, HL-KM 135° sövényvágóhoz, a BF-KM talajmaróhoz és az FCB-KM szegélyvágóhoz.      

 

  STIHL KM 130 R

 

Teljesítmény KW/LE 1,4/1,9

Nagy teljesítményű, szabadalmazott 4-MIX elven működő kombi-motor és körfogantyú univerzális felhasználásra. Olaj és benzin keverékével működik. Kiváló motoros erő. Könnyen szállítható és tárolható. Praktikus gyorscsatlakozó a villámgyors eszközcsere érdekében. Valamennyi kombi-eszközhöz használható. 

Kombirendszer Kiegészítők

STIHL FS-KM

SZEGÉLYNYÍRÓ DAMILFEJJEL

 

STIHL FS-KM

SZEGÉLYNYÍRÓ FŰVÁGÓ LAPPAL

 

STIHL FCB-KM

SZÉLVÁGÓ

 

STIHL KW-KM

SEPRŐHENGER

 

STIHL KB-KM

SEPRŐKEFE

 

STIHL BF-KM

TALAJMARÓ

 

STIHL FH-KM 135°

BOZÓTVÁGÓ 135°-BAN ÁLLÍTHATÓ

 

STIHL BG-KM

FÚVÓADAPTER

 

STIHL HT-KM

MAGASSÁGI ÁGNYESŐ

 

STIHL HL-KM

SÖVÉNYVÁGÓ

 

STIHL HL-KM 135°

SÖVÉNYVÁGÓ 135°-BAN ÁLLÍTHATÓ

 

 

MULTIRENDSZER

 

STIHL MM 55

Teljesítmény KW/LE 0,75/1,0

Erős motoregység az univerzális felhasználású multi-rendszerhez. Az összecsukható keretnek és a felfüggesztő szemnek köszönhetően könnyen szállítható és tárolható. Ergonomikusan elhelyezett kezelőelemek. A fűterületek gondozására, talajművelésre és felületek megtisztítására alkalmas különböző multi-eszközök szerszám nélkül, pillanatok alatt kicserélhetők.

 

Multirendszer Kiegészítők

 

STIHL BF-MM

TALAJMARÓ

 

STIHL BK-MM

TALAJLAZÍTÓ

 

STIHL FC-MM

SZÉLVÁGÓ

 

STIHL RL-MM

GYEPSZELLŐZTETŐ

 

STIHL MF-MM

MOHAELTÁVOLÍTÓ

 

STIHL KW-MM

SEPRŐHENGER

 

STIHL KB-MM

SEPRŐKEFE