Akkumulátoros sövénynyírók

STIHL HSA 65

Vágáshossz 50 cm - RÉSZLETEK

Kézreálló, csendes, akkumulátoros sövénynyíró, erős 36 V-os lítiumion akkuval, magas löketszámmal, és speciális késszerkezettel. Ideális kertben vagy telken adódó munkákhoz. Egy oldalon élezett fogakkal. Nagy fogtávolság és -magasság, akár 22 mm átmérőjű ágak elvágásához.

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.

STIHL HSA 85

Vágáshossz 62 cm - RÉSZLETEK

Nagy vágáserejű, csendes működésű, akkumulátoros sövénynyíró, magas löketszámmal és speciális késekkel. Ideális a kertben vagy a telken adódó munkákhoz, akár 22 mm átmérőjű ágak elvágásához. Kétoldalt élezett késekkel.

Elektromos sövénynyírók

STIHL HSE 41

Teljesítményfelvétel 400 W -- Vágáshossz 45 cm

RÉSZLETEK

Nagyon könnyű, kézre álló, csendes elektromos sövénynyíró, gallyak és vékony ágak alakításához és vágásához. Lézerrel megmunkált kések, magas löketszám.

STIHL HSE 42

Teljesítményfelvétel 420 W -- Vágáshossz 45 cm

RÉSZLETEK

Nagyon könnyű, kézre álló, csendes elektromos sövénynyíró, gallyak és vékony ágak alakításához és vágásához. Lézerrel megmunkált kések, magas löketszám.

STIHL HSE 61

Teljesítményfelvétel 500 W -- Vágáshossz 50 cm

RÉSZLETEK

Csendes elektromos sövénynyíró, erős, csillapított rezgésű 500 W-os motorral. Nagy vágásteljesítmény, ergonomikus formaterv, egyszerű kezelés. Öt pozícióban rögzíthető, elforgatható markolat a rugalmas, kényelmes vágás érdekében.

 

STIHL HSE 71

Teljesítményfelvétel 600 W -- Vágáshossz 60 cm

RÉSZLETEK

Erős elektromos sövénynyíró, csillapított rezgésű 600 W-os motorral a vastagabb ágakhoz. Nagy vágásteljesítmény, ergonomikus formaterv, egyszerű kezelés. Öt pozícióban rögzíthető, elforgatható markolat a rugalmas, kényelmes vágás érdekében. Kétféle vágáshosszúsággal.

STIHL HSE 81

Teljesítményfelvétel 650 W -- Vágáshossz 70 cm

RÉSZLETEK

Rendkívül erős elektromos sövénynyíró, igen erős, 650 W-os motorral, elfásodott sövények nyírásához. Nagy vágásteljesítmény, ergonomikus formaterv, egyszerű kezelés. Öt pozícióban rögzíthető, elforgatható markolat a rugalmas, kényelmes vágás érdekében. Háromféle vágáshosszúsággal.

STIHL HLE 71 - 125°

Teljesítményfelvétel 600 W -- Vágáshossz 50 cm

RÉSZLETEK

Nagy teljesítményű, 600 W-os elektromos sövényvágó (hosszú változat), 125°-ban fokozatok szerint beállítható késsel. Rendkívül magas, hosszú vagy széles sövények kényelmes, a talajról történő alakításához. Kiválóan alkalmas vágási munkákhoz mind a sövény mellől, mind távolabbról is, például ágyások vagy más akadályok fölött. Talajtakaró növények, magas fű és nád vízszintes vágására is kiválóan alkalmas.

Benzines sövénynyírók

STIHL HS 45

Teljesítmény kW/LE 0,75/1,0 -- Vágáshossz 45 cm

RÉSZLETEK

Kimondottan könnyű alap sövénynyíró a sövényápoláshoz az otthoni kertben. Kiváló az alacsonytól a mellmagasságig érő sövény és a formára vágott bokrok nyesésére. A speciális késgeometria gondoskodik a tiszta, precíz vágásról. A sövénynyíró-késeket "svájci precíziós munkával" a STIHL Wil-ben lévő műhelyében állítják elő.

STIHL HS 46 C-E

Teljesítmény kW/LE 0,65/0,9 -- Vágáshossz 55 cm

RÉSZLETEK

Az új benzines sövénynyírók nagyon kis súllyal, és világújdonságnak számító egykaros indítással rendelkeznek. Az ErgoStart rendszernek köszönhetően az indítási procedúra még könnyebbé vált. Fejlett antivibrációs rendszer, szerszám nélküli tankelzárók.

STIHL HS 56 C-E

Teljesítmény kW/LE 0,65/0,9 -- Vágáshossz 60 cm

RÉSZLETEK

Különlegesen könnyű és egyszerűen kezelhető és erőkímélő sövénynyíró. Köszönhetően az ErgoStart-nak (E), antivibrácíós rendszernek, a szerszám nélkül nyitható tartálynak és a kétoldalt élezett késeknek. Ideális gép a közületek számára is.

STIHL HS 81 R

Teljesítmény kW/LE 0,7/1,0 -- Vágáshossz 60 cm

RÉSZLETEK

Profi sövénynyíró, kétoldalas vágókéssel, idősebb ágak vágásához. Függőleges és vízszintes vágáshoz is alkalmas. Kis súly, alacsony rezgésszint. Speciálisan a felhasználáshoz igazított hajtómű akár 3.000 löket/perces teljesítménnyel, az alacsonyabb késsebesség és ezáltal az erős vágás érdekében.

STIHL HS 86 R

Teljesítmény kW/LE 0,7/1,0 -- Vágáshossz 75 cm

RÉSZLETEK

Profi sövénynyíró, egyoldalas vágókéssel, idősebb ágak vágásához. Különösen alkalmas az azonos magasságú vízszintes vágásokhoz. Kis súly, alacsony rezgésszint. Speciálisan a felhasználáshoz igazított hajtómű akár 3.000 löket/perces teljesítménnyel, az alacsonyabb késsebesség és ezáltal az erős vágás érdekében.

STIHL HL 95 135°

Teljesítmény kW/LE 0,95/1,3 - RÉSZLETEK

Hosszú, erős benzines sövényvágó elfordítható vágókéssel. Optimális sövényvágáshoz és talaj menti kényelmes használatra is.