KŐVÁGÓ LÁNCFŰRÉSZ

STIHL GS 461

Teljesítmény kW/LE 4,3/5,8 - RÉSZLETEK

A motorfűrész kezelhetősége egy vágótárcsás gép erejével kombinálva: ez a STIHL GS 461 típusú kővágó fűrésze. Alkalmas beton, falazat, betoncsövek vágására, mindenekelőtt nagy vágási mélységével, a precíz sarokvágások lehetőségével és kedvező teljesítmény-súly arányával tűnik ki. A géphez tökéletesen igazodó vezetőlemez a víz hatékony használatát biztosító, előreirányított öblítőfúvókákkal rendelkezik. A speciális gyémánt lánc pedig a motor teljesítményét optimálisan alakítja át vágási teljesítménnyé.

 

VÁGÓTÁRCSÁS GÉPEK

STIHL TS 420 - A

Teljesítmény kW/LE 3,2/4,4 - RÉSZLETEK

A TS 420 modell tovább fejlesztett változata, elektronikus, gombnyomásra működő vízszabályozással, a tökéletes porlekötés érdekében. A víz be- és kikapcsolása a fordulatszámtól függően automatikusan történik. A biztonságos és kényelmes vízszállítás a plusz/mínusz gombok segítségével van megoldva. Praktikus memóriafunkcióval a leállás után zökkenőmentesen folytatható a munka, az újbóli beállítás nélkül. A gép kézben tartva vagy FW 20 vezetőkocsira szerelhető.

STIHL TS 700

Teljesítmény kW/LE 5,0/6,8 - RÉSZLETEK

Rendkívül erős, nagy teljesítményű vágótárcsás gép, hosszú élettartamú, ciklon-előleválasztásos légszűrőrendszerrel. Teljesíti az EPA II-es és EU II-es füstgáz-kibocsátási előírást. Mindenhol, ahol az anyag jellege és vastagsága nagy motorteljesítményt igényel. Ergonomikus formaterv, optimalizált fogási pozíciók. ElastoStart indítás, kompenzátor, dekompresszor-szelep. Alapkivitelben vízcsatlakozással és műgyanta vágótárcsával (átmérő 350 mm). Kézi vágáshoz vagy FW 20 vezetőkocsis használatra.

STIHL TS 800

Teljesítmény kW/LE 5,0/6,8 - RÉSZLETEK

Rendkívül erős, nagy teljesítményű vágótárcsás gép, hosszú élettartamú, ciklon-előleválasztásos légszűrőrendszerrel. Teljesíti az EPA II-es és EU II-es füstgáz-kibocsátási előírást. Mindenhol, ahol az anyag jellege és vastagsága nagy motorteljesítményt igényel. Ergonomikus formaterv, optimalizált fogási pozíciók. ElastoStart indítás, kompenzátor, dekompresszor-szelep. Alapkivitelben vízcsatlakozással és műgyanta vágótárcsával (átmérő 400 mm). Kézi vágáshoz vagy FW 20 vezetőkocsis használatra.

Kiegészítők

STIHL FW 20 vezetőkocsi

Alkalmas a TS 420, 700, 800 vágótárcsás gépekhez.

STIHL vágótárcsák

Bármelyik vágótárcsás géphez