Benzines Fűkaszák

Könnyű aljnövényzet tisztítók

STIHL FS 38  2 - MIX

Teljesítmény KW/LE    0,65/0,9 - RÉSZLETEK

Könnyű motoros szegélynyíró állítható körfogantyúval. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén. Jól bevált konstrukció, most új, környezetbarát 2-MIX motorral. Kevesebb füstgáz, és akár 20% üzemanyag-megtakarítás.

STIHL FS 40

  

Teljesítmény KW/LE     0,7/1,0 - RÉSZLETEK

Új, kisméretű motoros szegélynyíró egyszerűsített indítással. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén.

 

STIHL FS 50 

Teljesítmény KW/LE     0,8/1,1 - RÉSZLETEK

Új, könnyű motoros szegélynyíró egyszerűsített indítással. Kengyelfogantyú szorítócsavarral. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén.

STIHL FS 55 

Teljesítmény KW/LE     0,75/1,0 - RÉSZLETEK

Sokoldalú, motoros szegélynyíró kétkaros fogantyúval az ergonómikus munkához a magán kertekben. Hozzáillő vágóeszközzel használható gazos fű, nád és csalán vágásához is. Bevált technológia, környezetbarát motorral.

STIHL FS 56

Teljesítmény KW/LE    0,8/1,1 - RÉSZLETEK

Új, sokoldalú motoros szegélynyíró egyszerűsített indítással. Kétkaros fogantyú az ergonomikus nyírás érdekében. Alkalmas a gyepvágásához kisebb telkeken. Megfelelő vágóeszközzel gazos fű, nád és csalán vágására is alkalmas.

STIHL FS 70 C -E

Teljesítmény KW/LE     0,9/1,2 - RÉSZLETEK

Kényelmes és erős 0,9 kW-os motoros szegélynyíró, egyenes szárral 2-MIX motorral, ErgoStarttal, ergonomikus, kétkaros fogantyúval és optimalizált hajtóművel erős fű nyírási munkáihoz.

Középkategóriás aljnövényzet tisztítók

STIHL FS 80

KIFUTÓ TERMÉK

Teljesítmény KW/LE    0,95/1,3 - RÉSZLETEK

Nagyon jó felszereltségű, kétkezes fogantyúval, tartó hevederrel ellátott fél-profi gép. Ez a típus már alkalmas szívósabb fűfélék rendvágására is. Elsősorban a nehezen hozzáférhető helyeken, domboldalon, pincetetőn, valamit árkok tisztítására használható.

STIHL FS 89

FS 89

Teljesítmény KW/LE     0,95/1,3 - RÉSZLETEK

Motoros kasza szabadalmazott 4-MIX motorral. Kétkaros fogantyú az ergonomikus kaszálás érdekében. Keverékkel működik. Kiváló motoros erő. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Nagyobb zöldfelületek, kényelmes és gazdaságos nyírására. Megfelelő vágóeszközzel alkalmilag bozótosok kivágására is alkalmas.

STIHL FS 91

FS 91

Teljesítmény KW/LE    0,95/1,3 - RÉSZLETEK

Hatékony motoros kasza, szabadalmazott 4-MIX motorral. Kétkaros fogantyú az ergonomikus kaszálás érdekében. Keverékkel működik. Kiváló motoros erő. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Nagyobb zöldfelületek kényelmes és gazdaságos nyírására. Megfelelő vágóeszközzel alkalmilag bozótosok és cserjék kivágására is alkalmas.

STIHL FS 91 R

FS 91 R

Teljesítmény KW/LE      0,95/1,3 - RÉSZLETEK

Erős motoros kasza nagyobb igénybevétellel járó, gyakori használatra. Szabadalmazott 4-Mix motorral. Körfogantyúval az optimális mozgási szabadság érdekében. Keverékkel működik. Kiváló motoros erő. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Kiválóan alkalmas a sűrű fű nyírásához. Megfelelő vágóeszközzel akár vékony fák kivágására is alkalmas.

 

STIHL FS 94 C-E

Teljesítmény KW/LE   0,9/1,2 - RÉSZLETEK

Robosztus motoros kasza, optimális súllyal, kétkaros fogantyúval, ErgoStart indításkönnyítővel, 2-MIX motorral, és ECOSPEED-del. Könnyen indítható, a maximális fordulatszám a fogantyúmarkolatról állítható. Az ECOSPEED lehetővé teszi a csendesebb, takarékosabb munkavégést, amikor nincs szükség a gép teljes teljesítményére.

 

STIHL FS 111

FS 111

Teljesítmény KW/LE 1,05/1,4 - RÉSZLETEK

Erőteljes motoros kasza szabadalmazott 4-MIX motorral. Kétkaros fogantyú az ergonomikus kaszálás érdekében. Keverékkel működik. Kiváló motoros erő. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Nagyobb zöldfelületek kényelmes és gazdaságos kaszálására. Megfelelő vágóeszközzel bozótosok és cserjék kivágására is alkalmas.

STIHL FS 120

KIFUTÓ TERMÉK

Teljesítmény KW/LE   1,3/1,8 - RÉSZLETEK

Az eddigi típusoktól eltérően -a flexibilis hajtást kiváltva- merev meghajtótengellyel gyártják már az FS-120 típusú gépet. A merev tengelyes meghajtás alkalmassá teszi a gépet a kemény, tartós ígénybevételre így akár 1-1.5 ha terület ápolására, gaztalanítására is használható. A különböző fém vágószerszámokkal a fiatal cserjék eltávolítása is lehetséges.

STIHL FS 131

FS 131

Teljesítmény KW/LE    1,4/1,9 - RÉSZLETEK

Erős aljnövényzet-tisztító a park- és tájápoláshoz. Merev meghajtótengellyel - a kemény, tartós igénybevételre, és a fém vágószerszámok rendszeres használatához tervezve. Kitűnően alkalmas a szívós gazok nagyobb felületről történő erőkímélő eltávolításához és a megfelelő szerszámmal a csomós bozótok kivágásához is. Jól használható szegélynyíráshoz és tisztítási munkákhoz is. Alacsonyabb káros anyag kibocsátással.

 

Nagyteljesítményű - profi - aljnövényzet tisztítók

STIHL FS 240 

Teljesítmény KW/LE 1,7/2,3 - RÉSZLETEK

Strapabíró ergonomikus kasza, ErgoStarttal. Ideális nagyobb területek nyírására.

 

STIHL FS 260 C-E

FS 260 C-E
 
Könnyen kezelhető, 2,0 kW-os, erőteljes, motoros kasza. Takarékos 2-MIX motorral és ErgoStart-tal, egyenes védőcsővel, merev hajtótengellyel és ergonomikus, kétkaros fogantyúval. Sűrű fűvel benőtt területek nyírásához használható.
 
 

 STIHL FS 310

Teljesítmény KW/LE     1,4/1,9 - RÉSZLETEK

Motoros kasza szabadalmazott 4-MIX motorral. Kis súly, alacsony rezgésszint. Keverékkel működik. Kitűnő motoros erő, nagy forgatónyomaték. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Kellemes motorhang. Kiválóan alkalmas erdők tisztítására és területnyírásra. A megfelelő vágóeszközökkel bozótosok vágására vagy professzionális tisztítási munkákra is alkalmas.

 

STIHL FS 311

FS 311
Motoros kasza szabadalmazott 4-MIX motorral. Kis súly, alacsony rezgésszint. Keverékkel működik. Kitűnő motoros erő, nagy forgatónyomaték. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Kellemes motorhang. Kiválóan alkalmas erdők tisztítására és területnyírásra. A megfelelő vágóeszközökkel bozótosok vágására vagy professzionális tisztítási munkákra is alkalmas.
 
 

STIHL FS 350

KIFUTÓ TERMÉK

Teljesítmény KW/LE    1,6/2,2 - RÉSZLETEK

A professzionális gépcsalád alacsonyabb motorteljesítményű gépe. A komfort vállhevederrel szinte alig veszi ígénybe a vele dolgozót, így nagyon jól használható elgazosodott területek tisztításához, ápolásához, úgy az erdő, mind gyümölcsgazdaságban.

STIHL FS 360 C-E

Teljesítmény KW/LE       1,7/2,3 - RÉSZLETEK

Könnyen kezelhető, erős motoros kasza 1,7 kW-os, 2-MIX motorral és ErgoStart-tal. Egyenes védőcsővel, merev hajtótengellyel és ergonomikus, kétkaros fogantyúval. Erős, sűrű fűvel benőtt területek lenyírásához.

 

STIHL FS 400, FS 450, FS 480

KIFUTÓ TERMÉKEK

Teljesítmény KW/LE    1,9/2,6     Teljesítmény KW/LE    2,1/2,9      Teljesítmény KW/LE     2,2/3,0

RÉSZLETEK

Ezek a típusok már majdnem teljesen professzionális gépek. Kiválóan alkalmasak a magas és sűrű növésű gazok, füvek, bozótosok ápolására, folyamatos út melletti kaszálásra, valamint erdők és gyümölcsösök karbantartására. A gépek sokféle vágószerszámmal használhatóak.

STIHL FS 410 C-E

Teljesítmény KW/LE     2,0/2,7 - RÉSZLETEK

Könnyen kezelhető 2,0kW-os, erős, tartós, motoros kasza 2-MIX motorral. Egyenes védőcsővel, merev hajtótengellyel és ergonomikus, kétkaros fogantyúval. Erős, sűrű fűvel benőtt területek lenyírásához.

STIHL FS 460 C-EM

Teljesítmény KW/LE      2,2/3,0 - RÉSZLETEK

Nagyon erős, strapabíró 2,2kW-os motoros kasza. Szériában elektronikus motorvezérléssel (M-Tronic) és ErgoStart-tal. Könnyen kezelhető, egyenes védőcsővel, merev hajtótengellyel és ergonomikus, kétkaros fogantyúval. Erős, sűrű fűvel benőtt területek lenyírásához és fiatalos ápolásához .

STIHL FS 490 C-EM

Teljesítmény KW/LE     2,4/3,3 - RÉSZLETEK

Erőteljes, 2,4kW-os motoros kasza M-Tronic (M) és ErgoStart (E) felszereltséggel. Könnyű indítás, és kiemelkedő ergonómia.

STIHL FS 500, FS 550

Teljesítmény KW/LE      2,4/3,3        Teljesítmény KW/LE     2,8/3,8

RÉSZLETEK

Ezen típusú gépek már csúcsminőségű professzionális "erőgépek". A nagyteljesítményű erős, robosztus kivitelű aljnövényzet tisztítók már megfelelnek az erdőgazdaságokban és a gyümölcsösökben való alkalmazáshoz. Ezek a típusok már alkalmasak a fiatal erdők első ritkításához, sőt körfűrészlappal szerelve a vékonyabb fatörzseket is könnyedén elvágják.

STIHL FS 510 C-EM

Teljesítmény KW/LE 2,4/3,3 - RÉSZLETEK

Különösen erős, strapabíró motoros kasza a tájgondozás professzionális alkalmazásaihoz. A gép rezgésszintje, indítása, motorrendszere és motorirányítása megegyezik az FS 490 C-EM tipussal.

STIHL FS 560 C-EM

Teljesítmény KW/LE 2,8/3,8 - RÉSZLETEK

A STIHL legerősebb motoros kaszája a fagondozás professzionális munkáihoz. Különösen stabil, rendkívül erős.

 

Háton hordozható motoros aljnövényzet tisztítók

STIHL FR 410 C-E

FR 410 C-E

Teljesítmény KW/LE     2.0/2,7RÉSZLETEK

Ez a háton hordozható motoros aljnövényzet tisztító különösen nehéz terepviszonyok közt is erőkímélő munkát tesz lehetővé.  Komfort hordozóváz integrált övhevederrel. Kiváló a bozótvágáshoz, szegélynyíráshoz és ápolási munkálatokhoz.

Erős motoros kasza, STIHL ErgoStart indításkönnyító, antivibrációs rendszer, többfunkciós fogantyú. Alacsony fogyasztású és környezetbarát 2-MIX motorral szerelve. Szerszámtartó táskával.

 

KIEGÉSZÍTŐK

VÁGÓFEJEK  DAMILOK  HAJTÓMŰZSÍR