Akkumulátoros fűkaszák

STIHL FSA 65

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

Rendkívül könnyű és halk akkumulátoros motoros szegélynyírók kényelmes AutoCut C 4-2 damilfejjel. Ez lehetővé teszi az újratekercselést a burkolat felnyitása nélkül, és a talaj megérintése után automatikusan működik tovább. A ház körüli kertben végzett munkákhoz, és zajérzékeny helyeken.

STIHL FSA 85

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

Könnyű, halk és erős akkumulátoros motoros szegélynyírók kényelmes AutoCut C 4-2 damilfejjel és nagyobb vágási szélességgel kisebb területek nyírásához alkalmazható. Praktikus távtartó kengyellel akadályok mentén, valamint fák és bokrok körül történő nyíráshoz. Ideális zajérzékeny területeken.

Elektromos fűkaszák

STIHL FSE 31

Teljesítményfelvétel 245 W - RÉSZLETEK

Könnyű, kis- és közepes teljesítményű elektromos szegélynyírók olyan területre, ahol fontos a csendes üzemmód.

STIHL FSE 41

Teljesítményfelvétel 400 W - RÉSZLETEK

Kézre álló elektromos szegélynyíró, a markolat és a védőcső hossza állítható. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén.

STIHL FSE 52

Teljesítményfelvétel 500 W - RÉSZLETEK

Könnyű, csendes és erős elektromos szegélynyíró modern, praktikus formatervezéssel, távtartó kengyellel. Ideális szegélynyírási munkákhoz a kertben.

STIHL FSE 60

Teljesítményfelvétel 540 W - RÉSZLETEK

Erős elektromos szegélynyíró AutoCut C5-2 nyírófejjel. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén. Kisebb területek nyírási munkáira is megfelelő.

STIHL FSE 81

Teljesítményfelvétel 1000 W - RÉSZLETEK

Nagy teljesítményű elektromos szegélynyíró AutoCut C5-2 nyírófejjel. Motorvédelem, rezgéscsillapított, puha markolat, elektronikus fordulatszám-szabályozás. Ideális kisebb füves vagy gazos területek nyírására, szegélynyírásra fák körül, utak és lépcsők mentén.