RÓLUNK - SZERVIZ

Cégünk 1992-ben alakult, azóta foglalkozunk mezőgazdasági erő- és munkagépek, valamint kertigépek forgalmazásával, javításával. Cégünk munkáját a gyors, precíz munkavégzés jellemzi az Ön egyéni igényeit figyelembevéve.

A STIHL minőség cégünket is arra kötelezi, hogy jelenleg csak STIHL és VIKING márkájú erdészeti és kertészeti gépeket forgalmazzunk és biztosítsuk ezekhez a szükséges tartozékokat, alkatrészeket, kenőanyagokat, biztonsági felszereléseket, és a biztonságos munkavégzéshez szükséges munkaruházatot. Számunkra elsődleges fontosságú a minőségi anyagok használata, hogy Ön sokáig élvezhesse és használhassa kertigépeit.

Szervizünk minden típusú kertészeti és a hobby kategóriába sorolt kisgép, - fűnyírók, motoros kaszák, motoros kapák, motoros permetezők stb. - javítását illetve alkatrész ellátását vállalja. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáinkhoz mindig fordulhat bármilyen kérdéssel.

Kérjük, böngéssze weboldalunkat, hogy további információt tudjon meg tevékenységünkről. Vegye fel velünk a kapcsolatot ITT, szívesen válaszolunk bármilyen kérdésre.