Akkumulátoros fűkaszák

STIHL FSA 65

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

Rendkívül könnyű és halk akkumulátoros motoros szegélynyírók kényelmes AutoCut C 4-2 damilfejjel. Ez lehetővé teszi az újratekercselést a burkolat felnyitása nélkül, és a talaj megérintése után automatikusan működik tovább. A ház körüli kertben végzett munkákhoz, és zajérzékeny helyeken.

STIHL FSA 85

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

Könnyű, halk és erős akkumulátoros motoros szegélynyírók kényelmes AutoCut C 4-2 damilfejjel és nagyobb vágási szélességgel kisebb területek nyírásához alkalmazható. Praktikus távtartó kengyellel akadályok mentén, valamint fák és bokrok körül történő nyíráshoz. Ideális zajérzékeny területeken.

Elektromos fűkaszák

STIHL FSE 31

Teljesítményfelvétel 245 W - RÉSZLETEK

Könnyű, kis- és közepes teljesítményű elektromos szegélynyírók olyan területre, ahol fontos a csendes üzemmód.

STIHL FSE 41

Teljesítményfelvétel 400 W - RÉSZLETEK

Kézre álló elektromos szegélynyíró, a markolat és a védőcső hossza állítható. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén.

STIHL FSE 52

Teljesítményfelvétel 500 W - RÉSZLETEK

Könnyű, csendes és erős elektromos szegélynyíró modern, praktikus formatervezéssel, távtartó kengyellel. Ideális szegélynyírási munkákhoz a kertben.

STIHL FSE 60

Teljesítményfelvétel 540 W - RÉSZLETEK

Erős elektromos szegélynyíró AutoCut C5-2 nyírófejjel. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén. Kisebb területek nyírási munkáira is megfelelő.

STIHL FSE 81

Teljesítményfelvétel 1000 W - RÉSZLETEK

Nagy teljesítményű elektromos szegélynyíró AutoCut C5-2 nyírófejjel. Motorvédelem, rezgéscsillapított, puha markolat, elektronikus fordulatszám-szabályozás. Ideális kisebb füves vagy gazos területek nyírására, szegélynyírásra fák körül, utak és lépcsők mentén.

 

Benzines Fűkaszák

Könnyű aljnövényzet tisztítók

STIHL FS 38  2 - MIX

Teljesítmény KW/LE    0,65/0,9 - RÉSZLETEK

Könnyű motoros szegélynyíró állítható körfogantyúval. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén. Jól bevált konstrukció, most új, környezetbarát 2-MIX motorral. Kevesebb füstgáz, és akár 20% üzemanyag-megtakarítás.

STIHL FS 40

  

Teljesítmény KW/LE     0,7/1,0 - RÉSZLETEK

Új, kisméretű motoros szegélynyíró egyszerűsített indítással. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén.

STIHL FS 45

KIFUTÓ TERMÉK

Teljesítmény KW/LE     0,75/1,0 - RÉSZLETEK

Ez a típus lényegében megegyezik az FS-38-as típussal, csak nagyobb teljesítményű motorral van szerelve.

STIHL FS 50 

Teljesítmény KW/LE     0,8/1,1 - RÉSZLETEK

Új, könnyű motoros szegélynyíró egyszerűsített indítással. Kengyelfogantyú szorítócsavarral. Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén.

STIHL FS 55 

Teljesítmény KW/LE     0,75/1,0 - RÉSZLETEK

Sokoldalú, motoros szegélynyíró kétkaros fogantyúval az ergonómikus munkához a magán kertekben. Hozzáillő vágóeszközzel használható gazos fű, nád és csalán vágásához is. Bevált technológia, környezetbarát motorral.

STIHL FS 56

Teljesítmény KW/LE    0,8/1,1 - RÉSZLETEK

Új, sokoldalú motoros szegélynyíró egyszerűsített indítással. Kétkaros fogantyú az ergonomikus nyírás érdekében. Alkalmas a gyepvágásához kisebb telkeken. Megfelelő vágóeszközzel gazos fű, nád és csalán vágására is alkalmas.

STIHL FS 70 C -E

Teljesítmény KW/LE     0,9/1,2 - RÉSZLETEK

Kényelmes és erős 0,9 kW-os motoros szegélynyíró, egyenes szárral 2-MIX motorral, ErgoStarttal, ergonomikus, kétkaros fogantyúval és optimalizált hajtóművel erős fű nyírási munkáihoz.

Középkategóriás aljnövényzet tisztítók

STIHL FS 80

KIFUTÓ TERMÉK

Teljesítmény KW/LE    0,95/1,3 - RÉSZLETEK

Nagyon jó felszereltségű, kétkezes fogantyúval, tartó hevederrel ellátott fél-profi gép. Ez a típus már alkalmas szívósabb fűfélék rendvágására is. Elsősorban a nehezen hozzáférhető helyeken, domboldalon, pincetetőn, valamit árkok tisztítására használható.

STIHL FS 87

Teljesítmény KW/LE     0,95/1,3 - RÉSZLETEK

Motoros kasza szabadalmazott 4-MIX motorral. Kétkaros fogantyú az ergonomikus kaszálás érdekében. Keverékkel működik. Kiváló motoros erő. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Nagyobb zöldfelületek, kényelmes és gazdaságos nyírására. Megfelelő vágóeszközzel alkalmilag bozótosok kivágására is alkalmas.

STIHL FS 90

Teljesítmény KW/LE    0,95/1,3 - RÉSZLETEK

Kétkezes fogantyúval ellátott fűkasza, amely jól használható szegélynyíráshoz, tisztítási munkákhoz, és a szívós gaz nagyobb területekről történő eltávolításához. Damilfejjel és fém vágószerszámmal is használható

STIHL FS 90  R

Teljesítmény KW/LE      0,95/1,3 - RÉSZLETEK

Erős motoros kasza nagyobb igénybevétellel járó, gyakori használatra. Szabadalmazott 4-Mix motorral. Körfogantyúval az optimális mozgási szabadság érdekében. Keverékkel működik. Kiváló motoros erő. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Kiválóan alkalmas a sűrű fű nyírásához. Megfelelő vágóeszközzel akár vékony fák kivágására is alkalmas.

 

STIHL FS 94 C-E

Teljesítmény KW/LE   0,9/1,2 - RÉSZLETEK

Robosztus motoros kasza, optimális súllyal, kétkaros fogantyúval, ErgoStart indításkönnyítővel, 2-MIX motorral, és ECOSPEED-del. Könnyen indítható, a maximális fordulatszám a fogantyúmarkolatról állítható. Az ECOSPEED lehetővé teszi a csendesebb, takarékosabb munkavégést, amikor nincs szükség a gép teljes teljesítményére.

 

STIHL FS 100

Teljesítmény KW/LE 1,05/1,4 - RÉSZLETEK

Erőteljes motoros kasza szabadalmazott 4-MIX motorral. Kétkaros fogantyú az ergonomikus kaszálás érdekében. Keverékkel működik. Kiváló motoros erő. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Nagyobb zöldfelületek kényelmes és gazdaságos kaszálására. Megfelelő vágóeszközzel bozótosok és cserjék kivágására is alkalmas.

STIHL FS 120

KIFUTÓ TERMÉK

Teljesítmény KW/LE   1,3/1,8 - RÉSZLETEK

Az eddigi típusoktól eltérően -a flexibilis hajtást kiváltva- merev meghajtótengellyel gyártják már az FS-120 típusú gépet. A merev tengelyes meghajtás alkalmassá teszi a gépet a kemény, tartós ígénybevételre így akár 1-1.5 ha terület ápolására, gaztalanítására is használható. A különböző fém vágószerszámokkal a fiatal cserjék eltávolítása is lehetséges.

STIHL FS 130

Teljesítmény KW/LE    1,4/1,9 - RÉSZLETEK

Erős aljnövényzet-tisztító a park- és tájápoláshoz. Merev meghajtótengellyel - a kemény, tartós igénybevételre, és a fém vágószerszámok rendszeres használatához tervezve. Kitűnően alkalmas a szívós gazok nagyobb felületről történő erőkímélő eltávolításához és a megfelelő szerszámmal a csomós bozótok kivágásához is. Jól használható szegélynyíráshoz és tisztítási munkákhoz is. Alacsonyabb káros anyag kibocsátással.

Nagyteljesítményű - profi - aljnövényzet tisztítók

STIHL FS 240 C-E

Teljesítmény KW/LE 1,7/2,3 - RÉSZLETEK

Strapabíró ergonomikus kasza, ErgoStarttal. Ideális nagyobb területek nyírására.

 

 STIHL FS 310

Teljesítmény KW/LE     1,4/1,9 - RÉSZLETEK

Motoros kasza szabadalmazott 4-MIX motorral. Kis súly, alacsony rezgésszint. Keverékkel működik. Kitűnő motoros erő, nagy forgatónyomaték. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Kellemes motorhang. Kiválóan alkalmas erdők tisztítására és területnyírásra. A megfelelő vágóeszközökkel bozótosok vágására vagy professzionális tisztítási munkákra is alkalmas.

STIHL FS 350

KIFUTÓ TERMÉK

Teljesítmény KW/LE    1,6/2,2 - RÉSZLETEK

A professzionális gépcsalád alacsonyabb motorteljesítményű gépe. A komfort vállhevederrel szinte alig veszi ígénybe a vele dolgozót, így nagyon jól használható elgazosodott területek tisztításához, ápolásához, úgy az erdő, mind gyümölcsgazdaságban.

STIHL FS 360 C-E

Teljesítmény KW/LE       1,7/2,3 - RÉSZLETEK

Könnyen kezelhető, erős motoros kasza 1,7 kW-os, 2-MIX motorral és ErgoStart-tal. Egyenes védőcsővel, merev hajtótengellyel és ergonomikus, kétkaros fogantyúval. Erős, sűrű fűvel benőtt területek lenyírásához.

STIHL FS 260 C-E

Teljesítmény KW/LE       2,0/2,7 - RÉSZLETEK

Könnyen kezelhető, 2,0kW-os erőteljes motoros kasza.Takarékos 2-MIX motorral és ErgoStart-tal, egyenes védőcsővel, merev hajtótengellyel és ergonomikus, kétkaros fogantyúval. Sűrű fűvel benőtt területek nyírásához használható.

STIHL FS 400, FS 450, FS 480

KIFUTÓ TERMÉKEK

Teljesítmény KW/LE    1,9/2,6     Teljesítmény KW/LE    2,1/2,9      Teljesítmény KW/LE     2,2/3,0

RÉSZLETEK

Ezek a típusok már majdnem teljesen professzionális gépek. Kiválóan alkalmasak a magas és sűrű növésű gazok, füvek, bozótosok ápolására, folyamatos út melletti kaszálásra, valamint erdők és gyümölcsösök karbantartására. A gépek sokféle vágószerszámmal használhatóak.

STIHL FS 410 C-E

Teljesítmény KW/LE     2,0/2,7 - RÉSZLETEK

Könnyen kezelhető 2,0kW-os, erős, tartós, motoros kasza 2-MIX motorral. Egyenes védőcsővel, merev hajtótengellyel és ergonomikus, kétkaros fogantyúval. Erős, sűrű fűvel benőtt területek lenyírásához.

STIHL FS 460 C-EM

Teljesítmény KW/LE      2,2/3,0 - RÉSZLETEK

Nagyon erős, strapabíró 2,2kW-os motoros kasza. Szériában elektronikus motorvezérléssel (M-Tronic) és ErgoStart-tal. Könnyen kezelhető, egyenes védőcsővel, merev hajtótengellyel és ergonomikus, kétkaros fogantyúval. Erős, sűrű fűvel benőtt területek lenyírásához és fiatalos ápolásához .

STIHL FS 490 C-EM

Teljesítmény KW/LE     2,4/3,3 - RÉSZLETEK

Erőteljes, 2,4kW-os motoros kasza M-Tronic (M) és ErgoStart (E) felszereltséggel. Könnyű indítás, és kiemelkedő ergonómia.

STIHL FS 500, FS 550

Teljesítmény KW/LE      2,4/3,3        Teljesítmény KW/LE     2,8/3,8

RÉSZLETEK

Ezen típusú gépek már csúcsminőségű professzionális "erőgépek". A nagyteljesítményű erős, robosztus kivitelű aljnövényzet tisztítók már megfelelnek az erdőgazdaságokban és a gyümölcsösökben való alkalmazáshoz. Ezek a típusok már alkalmasak a fiatal erdők első ritkításához, sőt körfűrészlappal szerelve a vékonyabb fatörzseket is könnyedén elvágják.

STIHL FS 510 C-EM

Teljesítmény KW/LE 2,4/3,3 - RÉSZLETEK

Különösen erős, strapabíró motoros kasza a tájgondozás professzionális alkalmazásaihoz. A gép rezgésszintje, indítása, motorrendszere és motorirányítása megegyezik az FS 490 C-EM tipussal.

STIHL FS 560 C-EM

Teljesítmény KW/LE 2,8/3,8 - RÉSZLETEK

A STIHL legerősebb motoros kaszája a fagondozás professzionális munkáihoz. Különösen stabil, rendkívül erős.

 

Háton hordozható motoros aljnövényzet tisztítók

STIHL FR 350

Teljesítmény KW/LE     1,6/2,2 - RÉSZLETEK

Ez a háton hordozható motoros aljnövényzet tisztító különösen nehéz terepviszonyok közt is erőkímélő munkát tesz lehetővé.  Komfort hordozóváz integrált övhevederrel. Kiváló a bozótvágáshoz, szegélynyíráshoz és ápolási munkálatokhoz.

 

KIEGÉSZÍTŐK

     VÁGÓFEJEK     DAMILOK     HAJTÓMŰZSÍR