MOTOROS KAPÁK

VIKING HB 445

Munkaszélesség 45 cm           Motortípus B&S 450-es sorozat

RÉSZLETEK

Az előremenettel rendelkező HB 445 modell kompakt és karcsú felépítésének köszönhetően kiválóan irányítható. Új rezgéscsillapító elemek óvják az ízületeket. A felszereltség, valamint a külön rendelhető tartozékok rugalmas használatot tesznek lehetővé a legkülönfélébb körülmények között is. Példaként említhető, hogy a munkaszélesség 45 cm-ről 25 cm-re csökkenthető, vagy akár 60 cm-re is növelhető.

 

VIKING HB 445 R

Munkaszélesség 45 cm         Motortípus B&S 450-es sorozat

RÉSZLETEK

Az előre- és hátramenettel is felszerelt HB 445 R modell kompakt és karcsú felépítésének köszönhetően kiválóan irányítható. Új rezgéscsillapító elemek óvják az ízületeket. A felszereltség, valamint a külön rendelhető tartozékok rugalmas használatot tesznek lehetővé a legkülönfélébb körülmények között is. Példaként említhető, hogy a munkaszélesség 45 cm-ről 25 cm-re csökkenthető, vagy akár 60 cm-re is növelhető.

 

VIKING HB 560

Munkaszélesség 60 cm      Motortípus Kohler Courage XT 6 OHV SC

RÉSZLETEK

A 60 cm-es munkaszélességnek köszönhetően ezzel a géppel nagy területek is elismerésre méltó sebességgel munkálhatók meg. Ez többek közt a rendkívül erős, felülszelepelt Kohler Courage motornak köszönhető. A HB 560 gépet széles tartozékválaszték – például töltögető eke vagy pluszsúlyok – teszik különösen sokoldalúvá.

 

VIKING HB 585

Munkaszélesség 85 cm         Motortípus Kohler Courage XT-6 OHV SC

RÉSZLETEK

A 85 cm-es munkaszélességnek köszönhetően ezzel a géppel egész ágyások is elismerésre méltó sebességgel munkálhatók meg. Ez többek közt a rendkívül erős, felülszelepelt Kohler Courage motornak köszönhető. Szűkebb helyviszonyok esetén a munkaszélesség 60 cm-re csökkenthető. A HB 585 gépet széles tartozékválaszték – például töltögető eke vagy pluszsúlyok – teszik különösen sokoldalúvá.

 

VIKING HB 685

Munkaszélesség 85 cm     Motortípus Kohler Courage XT-8 OHV SC

RÉSZLETEK

Ezzel a géppel a kemény talajok is könnyen megmunkálhatók, hiszen az új, extraerős HB 685 motoros kapálógép közel 20%-kal nagyobb teljesítménnyel bír, mint a HB 585.

 

VIKING VH 660

Munkaszélesség 82 cm       Motortípus B&S 800-as sorozat OHV

RÉSZLETEK

Nagyméretű motoros kapa széles, osztható, 82 cm-es kapakészlettel, nagyobb igénybevétellel járó talajművelési munkákhoz, kapáláshoz, szántáshoz, töltögetéshez. Két előremeneti és egy hátrameneti sebességfokozat. Állítható tolókar. Széles körű felszereltség és tartozékválaszték.