KERTI TRAKTOROK

VIKING MR 4082

Munkaszélesség 80 cm         Motortípus B&S 3.130-as sorozat, OHV

RÉSZLETEK

A VIKING új fűnyíró traktorával nemcsak a kiváló nyírási teljesítmény biztosított, hanem a vezetés öröme is. A rendkívül könnyű kezelhetőségnek köszönhetően nagy fűterületek is gyorsan és kényelmesen lenyírhatók, továbbá a gépek szűk helyeken, fák és bokrok körül is precízen irányíthatók. A szabad kilátás előre további pluszt jelent a fordulékonyságot illetően. A gépek karcsú felépítéséhez kiemelkedő ergonómiai jellemzők járulnak: mérnökeink ezen a téren minden elképzelhetőt figyelembe vettek annak érdekében, hogy a fűnyírás kikapcsolódást és élményt jelentsen.

 

VIKING MT 4097 SX

Munkaszélesség 95 cm                 Motortípus B&S 3.130-as sorozat, OHV

RÉSZLETEK

Ilyen egyszerű is lehet a munka a fűnyíró traktorral - csak vezetni és nyírni kell. Egy példa a könnyű kezelésre az egypedálos kerékhajtás, amelynél a felhasználó kézikarral válhat az előre- és hátramenet között.

 

VIKING MT 4112 SZ

Munkaszélesség 110 cm          Motortípus B&S 7.160-as sorozat, OHV

RÉSZLETEK

Ilyen egyszerű is lehet a munka a fűnyíró traktorral - csak vezetni és nyírni kell. Egy példa a könnyű kezelésre az egypedálos kerékhajtás, amelynél a felhasználó kézikarral válhat az előre- és hátramenet között.

 

VIKING MT 5097 G

Munkaszélesség 95 cm                    Motortípus B&S 3.130-as sorozat, OHV

RÉSZLETEK

Már a T5-ös sorozat kiemelkedő ergonómiai újdonságokkal bír. Ezek közé tartozik például a vezető magasságához beállítható, rugózott ülés. Elegendő elfordítani a kulcsot, és a motor már jár is. Minden egyetlen mozdulattal elérhető: a hatfokozatú sebességváltó, a központi vágásmagasság-állítás, a késkuplung, valamint a fűgyűjtő kosár legegyszerűbb ürítését lehetővé tévő, ívelt fogantyú. Ezenfelül a közvetlen kormányzás korábban elérhetetlen kényelemről gondoskodik a vezetés, a manőverezés és a fűnyírás során. A nyírószerkezet két oldalán kialakított fűterelő rendszer a nyírási sáv szélén lévő fűszálakat is eléri, és a késekhez tereli. A két késsel rendelkező nyírószerkezet mindig tiszta és szép vágásképről gondoskodik 95 cm-es széles felületen. A nyírószerkezet szerszám nélkül kiszerelhető.

 

VIKING MT 6112 C

Munkaszélesség 110 cm              Motortípus B&S 4.175-ös sorozat, OHV

RÉSZLETEK

Kiemelkedő kényelemről gondoskodik a T6-os sorozat precíziós nyírószerkezete: a három késsel rendelkező rendszer 110 cm-es szélességen gondoskodik a tökéletes vágásképről, miközben a fűterelő rendszer a nyírási sáv szélén lévő fűszálakat is eléri, és a késekhez tereli. A fűgyűjtő kosár hatalmas térfogattal rendelkezik, és kényelmesen, az ülésből üríthető. Az irányváltó karral átkapcsolható előre- és hátramenettel, az ergonomikus vezetőüléssel, LCD kijelzős műszerfallal, a rendkívül kis fordulókörrel és a kiemelkedő menettulajdonságokkal a fűnyírás tökéletesen új élménnyé válik.

 

VIKING MT 6127 ZL

Munkaszélesség 125 cm            Motortípus B&S 8.230-as sorozat, OHV

RÉSZLETEK

A 125 cm-es vágásszélességnek köszönhetően a rendkívül nagy fűterületek is könnyedén lenyírhatók. A lendületes haladásról a kéthengeres motor és az elektromágneses kuplung gondoskodik. A vezetőülésből az LCD kijelzőn keresztül minden tökéletesen ellenőrizhető, például a fűgyűjtő kosár telítettsége is. Minden egyéb funkció – például a vágásmagasság, a késkuplung, a sebességtartó vagy a fűgyűjtő kosár ürítése – a vezetőülésből, elegáns és lenyűgözően kényelmes módon kezelhető.