Akkumulátoros fűrészek

STIHL MSA 120 C-BQ Láncfűrész

MSA 120 C-BQ
Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.
 
 Kivételesen könnyű akkumulátoros fűrész - kifejezetten ház körüli munkákra tervezve. Szerszám nélküli, gyors láncfeszítővel és QuickStop Super láncfékkel szerelve.
Könnyű akkumulátoros fagondozó fűrész zajérzékeny területeken végzett munkákhoz. Használatához hallásvédő viselése sem szükséges.
 
 

STIHL MSA 140 C-BQ Láncfűrész

MSA 140 C-BQ
Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.
 
Egy kivételesen könnyű akkumulátoros fűrész - kifejezetten ház körüli munkákra tervezve. Szerszám nélküli, gyors láncfeszítővel és QuickStop Super láncfékkel szerelve. 1/4” PM3 fűrészlánc a szép vágási felületért és a jó vágásteljesítményért. A zajszint annyira alacsony, hogy hallásvédő használatára nincs is szükség.
 
 

STIHL MSA 160 C-BQ Láncfűrész

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

A STIHL első akkumulátoros fűrésze kiváló vágásteljesítménnyel. Zajérzékeny területeken való mobil használatra, kandallófa előkészítéshez és zárt térben végzendő fűrészelési munkákhoz. A gép vágószerkezete a speciális 1/4" PM3 fűrészlánc és a 30 cm-es vezetőlemez, amely az akkumulátoros üzemeltetés során elérhető legnagyobb vágásteljesítmény érdekében lett kifejlesztve. A fűrész rendkívül egyszerűen kezelhető. Az ajánlott akkumulátor típusa: AP 160. Az AP 80 és AP 120 akkumulátorok használatát nem javasoljuk.

  

STIHL MSA 200 C-BQ Láncfűrész

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

ÚJ akkumulátoros motorfűrész, még nagyobb teljesítménnyel, zajérzékeny területekre. A speciálisan kifejlesztett 1/4"-os PM3 STIHL fűrészlánc tökéletes vágási teljesítményt nyújt. Nagyon egyszerűen kezelhető.

 

 

STIHL MSA 160 T  Láncfűrész

MSA 160 T

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül.

Könnyű akkumulátoros fagondozó fűrész zajérzékeny területeken végzett munkákhoz. Használatához hallásvédő viselése sem szükséges. A szénkefe nélküli EC motornak köszönhetően nagy vágásteljesítmény, puha markolat, elvesztés ellen biztosított anya a lánckerékfedélen. Kifejezetten a fán történő munkavégzésre tervezve, képesített felhasználók részére.