Benzines sövénynyírók

STIHL HS 45

Teljesítmény kW/LE 0,75/1,0 -- Vágáshossz 45 cm

RÉSZLETEK

Kimondottan könnyű alap sövénynyíró a sövényápoláshoz az otthoni kertben. Kiváló az alacsonytól a mellmagasságig érő sövény és a formára vágott bokrok nyesésére. A speciális késgeometria gondoskodik a tiszta, precíz vágásról. A sövénynyíró-késeket "svájci precíziós munkával" a STIHL Wil-ben lévő műhelyében állítják elő.

STIHL HS 46 C-E

HS 46 C-E

Teljesítmény kW/LE 0,65/0,9 -- Vágáshossz 55 cm

RÉSZLETEK

Az új benzines sövénynyírók nagyon kis súllyal, és világújdonságnak számító egykaros indítással rendelkeznek. Az ErgoStart rendszernek köszönhetően az indítási procedúra még könnyebbé vált. Fejlett antivibrációs rendszer, szerszám nélküli tankelzárók.

STIHL HS 56 C-E

Teljesítmény kW/LE 0,65/0,9 -- Vágáshossz 60 cm

RÉSZLETEK

Különlegesen könnyű és egyszerűen kezelhető és erőkímélő sövénynyíró. Köszönhetően az ErgoStart-nak (E), antivibrácíós rendszernek, a szerszám nélkül nyitható tartálynak és a kétoldalt élezett késeknek. Ideális gép a közületek számára is.

STIHL HS 82 R

HS 82 R

Teljesítmény kW/LE 0,7/1,0 -- Vágáshossz 75 cm

Profi sövényvágó, alacsony késsebességgel, kétoldalt köszörült késekkel, vastagabb hajtások vágásához. Antivibrációs rendszer, hosszú élettartamú légszűrőrendszer, 2-MIX motor. A forgatható többfunkciós fogantyú és a beépített vágás- és vezetővédelem gondoskodnak a biztonságos és kényelmes sövényvágásról.

STIHL HS 86 R

Teljesítmény kW/LE 0,7/1,0 -- Vágáshossz 75 cm

RÉSZLETEK

Profi sövénynyíró, egyoldalas vágókéssel, idősebb ágak vágásához. Különösen alkalmas az azonos magasságú vízszintes vágásokhoz. Kis súly, alacsony rezgésszint. Speciálisan a felhasználáshoz igazított hajtómű akár 3.000 löket/perces teljesítménnyel, az alacsonyabb késsebesség és ezáltal az erős vágás érdekében.

STIHL HL 95 135°

Teljesítmény kW/LE 0,95/1,3 - RÉSZLETEK

Hosszú, erős benzines sövényvágó elfordítható vágókéssel. Optimális sövényvágáshoz és talaj menti kényelmes használatra is.