Akkumulátoros fűrészek

     STIHL MSA 160 C-BQ Láncfűrész

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. - RÉSZLETEK

A STIHL első akkumulátoros fűrésze kiváló vágásteljesítménnyel. Zajérzékeny területeken való mobil használatra, kandallófa előkészítéshez és zárt térben végzendő fűrészelési munkákhoz. A gép vágószerkezete a speciális 1/4" PM3 fűrészlánc és a 30 cm-es vezetőlemez, amely az akkumulátoros üzemeltetés során elérhető legnagyobb vágásteljesítmény érdekében lett kifejlesztve. A fűrész rendkívül egyszerűen kezelhető. Az ajánlott akkumulátor típusa: AP 160. Az AP 80 és AP 120 akkumulátorok használatát nem javasoljuk.

 

STIHL MSA 200 C-BQ Láncfűrész

Akkumulátor és töltőkészülék nélkül. -  RÉSZLETEK 

ÚJ akkumulátoros motorfűrész, még nagyobb teljesítménnyel, zajérzékeny területekre. A speciálisan kifejlesztett 1/4"-os PM3 STIHL fűrészlánc tökéletes vágási teljesítményt nyújt. Nagyon egyszerűen kezelhető.

 

Elektromos Láncfűrészek

 

STIHL MSE 140 C Láncfűrész

Teljesítmény KW 1,4 - RÉSZLETEK

Nagyon könnyű elektromos fűrész a komfort osztályból utánfutófékkel (Q). Alkalmas építkezéshez, barkácsoláshoz és tűzifa darabolásához.

 

STIHL MSE 160 C Láncfűrész

Teljesítmény KW 1,6 - RÉSZLETEK

Fűrész üzemeltetése a dugaszoló aljzatból árammal, füstgáz nélkül. A STIHL elektromos fűrésszel a motoros fűrész komfortját zárt helyiségben is, valamint a ház körül is hasznosítja.

 

STIHL MSE 170 C-Q Láncfűrész

Teljesítmény 1,7 KW - RÉSZLETEK

Nagyon könnyű, ergonómiailag optimalizált elektromos fűrész QuickStop Super fékrendszerrel (C-Q). Kifejezetten alkalmas tűzifa daraboláshoz és építési faanyagok vágásához.

 

 

STIHL MSE 180 C Láncfűrész

Teljesítmény KW 1,8 - RÉSZLETEK

Erős elektomos fűrész. Kényelmesen kezelhető. Innovatív biztonságtechnika QuickStop Super láncfékkel és gyors láncfeszítéssel. Kisiparosok, mezőgazdasági dolgozók ambiciózus barkácsolók számára.

 

STIHL MSE 190 C-BQ Láncfűrész

Teljesítmény 1,9 KW - RÉSZLETEK

Kézreálló, ergonómiailag optimailizált elektromos fűrész gyors láncfeszítéssel (B) és QuickStop Super fékrendszerrel (C-Q). Jól használható tűzifa daraboláshoz és építési faanyagok vágására.

 

STIHL MSE 210 C-BQ Láncfűrész

Teljesítmény 2,1 KW - RÉSZLETEK

Erőteljes, ergonómiailag optimalizált elektromos fűrész láncgyorsfeszítéssel (B) és QuickStop Super fékrendszerrel (C-Q). Nagyon jól alkalmas tűzifa feldolgozáshoz és építési munkákhoz.

 

STIHL MSE 220 C Láncfűrész

Teljesítmény KW 2,2 - RÉSZLETEK

A típussorozat legerősebb elektromos fűrésze. Kényelmesen kezelhető. QuickStop Super láncfékkel és gyors láncfeszítéssel. Kisvállalkozók, mezőgazdasági dolgozók, és alkalmi felhasználók számára.